"ABC" FOGÁS- ÉS VÁGÓTECHNIKÁK

Az "A.B.C." fogástechnika alapvető részei között kiemelt szerepet kap az ujjak, a kéz, a kar és a testtartás helyes pozíciója. Ez a technika nagy figyelmet fordít a fésű tartására, az offset olló fogására, valamint a "cigi" fogással történő szekcióemelésre. Az összhang és a precizitás érdekében minden mozdulat a helyes testtartásból indul ki, amely meghatározza a technika sikerességét.

Az "A.B.C." vágástechnika három fő lépésből áll:

A – Egyenes vágás: 0 fokos szögben, a bőrön végzett precíz, sima mozdulatokkal történik. Ez az alapvágás biztosítja az egyenletes formát.

B – Fokozat vágás: 65 fokban kiemelt szekcióval történik, amely fokozatos átmenetet ad a hajnak, lágyabb és természetesebb esést eredményezve.

C – Réteg vágás: 90 fokos szögben történik, toló mozdulattal. Ez a lépés a haj könnyedségét és térfogatát emeli ki, strukturált, mégis dinamikus hatást biztosítva.

Hajvágó technikák
Hajvágó technikák
Hajvágó technikák
Hajvágó technikák

FONTOS A HELYES TESTTARTÁS ÉS POZÍCIÓ

FONTOS A KÉZ ÉS A KAR TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA

FONTOS A FÉSŰTARTÁS ÉS OFFSET OLLÓFOGÁS

POZÍCIÓK